Rezultatele contestaţiilor la proba scrisă a examenului de aptitudini, organizat în data de 11 noiembrie 2017

“Vă facem cunoscut faptul că situaţia rezultatelor contestaţiilor depuse, în termenul de 24 ore, de candidaţii declaraţi respinşi la proba scrisă a examenului de aptitudini, organizat în data de 11 noiembrie 2017, validată de comisia de reexaminare, a fost afişată la avizierul filialei Arad. Potrivit reglementărilor în vigoare, hotărârile comisiei de reexaminare rămân definitive.”

Rezultate contestaţii, sesiunea examen admitere la stagiu, din 7 şi 14 octombrie

“Vă facem cunoscut faptul că situaţia rezultatelor contestaţiilor depuse, în termenul de 24 ore, de candidaţii declaraţi respinşi la sesiunea examenului de admitere la stagiu, organizat în zilele de 7 şi 14 octombrie 2017, validată de comisia de reexaminare, a fost afişată la avizierul filialei Arad, precum şi la sediul filialei centru de examen. Potrivit reglementărilor în vigoare, hotărârile comisiei de reexaminare rămân definitive.”

ANUNT

“Vă facem cunoscut faptul că rezultatele probei scrise a examenului de aptitudini, organizată în  data de 11 noiembrie 2017 au fost afişate la avizierul filialei Arad, precum şi la filiala Centru la care aţi susţinut examenul. Rezultatele au fost acordate în baza baremului care poate fi consultat la avizierul filialelor. Potrivit reglementărilor în vigoare, candidaţii declaraţi […]

Ziua Internațională a Contabilului

CECCAR se alătură IFAC în sărbătorirea Zilei Internaționale a Contabilului – sprijinim cu mândrie profesioniștii contabili și misiunea lor de interes public ce include combaterea corupției, extinderea creșterii economice și îmbunătățirea calității vieții. Potrivit IFAC, sunt 3 milioane de profesioniști contabili la nivel mondial. La mulți ani profesioniștilor contabili!

Rezultatele examenului de admitere la stagiu

“Vă facem cunoscut faptul că rezultatele examenului de admitere la stagiu, organizat în zilele de 07 şi 14 octombrie 2017 au fost afişate la avizierul filialei Arad, precum şi la filiala Centru la care aţi susţinut examenul. Rezultatele au fost acordate în baza baremului care poate fi consultat la avizierul filialei.             Potrivit reglementărilor în vigoare, […]

CECCAR Arad © 2014 CECCAR